Loading

All in vloerverwarming bij Jan van Sundert

Nooit meer koude voeten

Vloerverwarming: steeds meer mensen kiezen ervoor in hun huis. Logisch ook want vloerverwarming is een ideale en duurzame manier om uw woning te verwarmen. Een tegel- of natuurstenen vloer kan snel kil aanvoelen maar dat is dankzij deze manier van verwarmen verleden tijd. Met de juiste vloerverwarming is dit verleden tijd.

De voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming verdeelt de warmte over het hele vertrek. De warme lucht stijgt langzaam vanaf de vloer naar boven. Hierdoor is er minder luchtcirculatie, wat met name voor mensen met allergieën gunstig is. Er zweven immers minder stofdeeltjes door de ruimte. De optimale verdeling van de warmte over het oppervlak zorgt voor minder stookkosten. Dus: goed voor uw portemonnee. Bovendien bent u af van lelijke sta-in-de-weg radiatoren in uw kamer. Vloerverwarming kan onder verschillende vloeren worden gelegd, een tegelvloer is het meest geschikt. Bij Jan van Sundert in de showroom kunt u veel verschillende soorten tegels bezichtigen en eventueel bestellen.

Wilt u vloerverwarming als hoofdverwarming of als bijverwarming?

Bij Jan van Sundert kunt u voor beide opties terecht. Wij leveren all-in vloerverwarming. Dat betekent één prijs voor de totale levering en installatie van zowel de vloerverwarming als de vloer zelf. Geen verrassingen achteraf, u weet waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit blog? Neem gerust contact met ons op! Uiteraard bent u meer dan welkom om een kijkje te nemen in onze showroom waar onze adviseurs voor u klaarstaan. Onze adviseurs helpen u graag op gebied van vloerverwarming, tegelvloeren, badkamers, keukens en alles wat erbij komt kijken!