Loading

Filter

Sauna kopen bij Jan van Sundert

Ga je een sauna kopen? Net even iets meer luxe in jouw woning en heerlijk genieten na een lange drukke dag. Een sauna geeft automatisch een wellness gevoel in huis. Daarnaast is bewezen dat een regelmatig bezoek aan de sauna een positief effect heeft op lichaam en geest. Bij Jan van Sundert leveren we producten van hoogwaardige kwaliteit voor iedere ruimte.

Sauna op maat

Een sauna is eigenlijk altijd maatwerk. We zijn van mening dat iedere ruimte om een specifieke aanpak vraagt. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden maken we alles speciaal op maat in onze eigen werkplaats. Bij Jan van Sundert maken we al jaren sauna’s op maat. Of je nu een eenpersoonssauna wilt hebben of een luxe sauna compleet met kleed en doucheruimte. We maken alles zelf compleet op maat in onze eigen werkplaats. Ook onze adviseurs helpen je graag met het ontwerp. Graag advies op maat? Neem contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak.

Infrarood Sauna, Finse Sauna of een combinatie?

Je gaat een sauna kopen. Al snel sta je voor de keuze wat voor type sauna. Ga je voor een traditionele Finse sauna of kies je voor het comfort van de infrarood sauna? Zo wordt de Finse Sauna een stuk warmer dan de infrarood sauna. Ook zit er een verschil in de kosten tussen een Finse- en een Infrarood cabine. Beiden soorten hebben hun eigen voordelen. Een regelmatig bezoek aan een Infrarood Sauna zorgt bijvoorbeeld voor een verbeterde bloedcirculatie. Lees je vooraf goed in wat de verschillen tussen beiden zijn. En kun je daarna nog niet kiezen? De combinatie van beiden is natuurlijk ook gewoon mogelijk.  

Van idee tot ontwerp

Voor de aankoop van een sauna heb je allereerst thuis plek nodig. Misschien richt je een ruime badkamer zo in dat er voldoende ruimte is voor een sauna. Belangrijk is om eerst te bepalen hoe veel ruimte er is voor de cabine. Ook wordt er rekening gehouden met ingewikkelde hoeken en andere factoren, zoals ramen. Op basis daarvan wordt de ruimte ingemeten en wordt de sauna getekend. Vervolgens kies je de materialen voor de sauna. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden op het gebied van houtsoorten voor een sauna. Kies ook van te voren of je gaat voor een Infrarood Sauna, een Finse sauna of een combinatie van beiden.  

Van ontwerp naar montage

Na aankoop van de sauna gaan we met de grootste zorgvuldigheid aan de slag in onze werkplaats. Hier wordt de sauna opgebouwd als pré fabricaat. Dat wil zeggen dat we de sauna hier alvast opbouwen, maar uit elkaar halen als deze af is. Dat maakt de montage een stuk makkelijker én sneller. Al onze sauna’s worden in één dag opgebouwd. Onze installateurs vertrekken pas als alles naar wens is. Bij Infrarood- en Finse sauna’s wordt standaard een gebruikshandleiding meegestuurd, waar onder andere een opstookschema in staat. Lees deze dan ook zorgvuldig door.

Binnensauna's

Staat een sauna al lang op het wensenlijstje en heb je binnen een ruimte over? Onze sauna’s zijn geschikt voor iedere binnenruimte. Met een binnensauna creëer je net dat stukje extra luxe in jouw woning. Heb je bijvoorbeeld een slaapkamer over of is jouw badkamerruimte zo groot dat er plaats is voor een sauna? Aangezien wij in onze werkplaats alles op maat maken, is geen binnenruimte te gek. Zo zijn er zelfs mogelijkheden in hele kleine ruimtes.

Wat kost een sauna?

Aangezien al onze sauna’s op maat gemaakt worden, is het op voorhand niet te zeggen wat een het precies gaat kosten. In onze showroom staan meerdere voorbeeldopstellingen. Bekijk deze om een globaal beeld te krijgen van de kosten. Deze starten met een bedrag van minder dan 5.000 euro. Afhankelijk van de grootte en specifieke wensen kan dit bedrag oplopen tot 9.000 euro en hoger.

Dé sauna winkel van de regio

Ben je op zoek naar een sauna winkel in de regio Zuidwest Nederland? Bij Jan van Sundert in Etten-Leur ben je aan het juiste adres. We leveren en monteren sauna’s in Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, maar ook verder weg. Zo is onze vrachtwagen ook vaak in Rotterdam of zelfs over de landsgrenzen in België te vinden. Benieuwd of we ook in jouw regio leveren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Als saunaspecialist vinden we het belangrijk om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. In onze showroom in Etten-Leur vind je daarom ter inspiratie meerdere voorbeelden. Daarnaast helpen onze adviseurs om jouw maatwerk sauna precies naar jouw wensen en ruimte uit te tekenen. We staan daarom bekend als één van de sauna specialisten in de regio. Loop gerust eens binnen in onze 5500m² showroom in Etten-Leur om inspiratie op te doen voor jouw toekomstige sauna.