Loading

Projecten

Bekijk hier de verschillende projecten waarin Jan van Sundert deel van uit heeft gemaakt


lijn3

Jan van Sundert levert zowel aan particulieren als aan projectontwikkelaars en woningcorporaties. Hieronder treft u enkele projecten aan waarin badkamers, sanitair, keukens, sauna’s en/of tegels van Jan van Sundert zijn opgenomen.

Heeft u naar aanleiding van deze webpagina behoefte aan meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt vragen naar Michel van Sundert


 

Warandepark

tweekapper

Aan de rand van Rijsbergen worden 10 prachtige woningen gerealiseerd op aantrekkelijke kavels, gunstig gelegen met de tuin op het zuidwesten.

De woningen worden uitgevoerd met mooie materialen en hoogwaardige detailleringen. Er is zo veel mogelijk gekozen voor onderhoudsarme materialen. Zo worden kunststof kozijnen toegepast, die in combinatie met de warme gevelsteen een chique plaatje vormen. Tevens wordt de dakgoot uitgevoerd in polyester, waardoor u ook daar geen schilderwerk aan heeft. Comfort en gemak in combinatie met mooie architectuur vormen de pijlers onder dit stijlvolle plan.

Meer informatie


 

Waterweijde

waterweijde

Wonen in Waterweijde is wonen in vrijheid. Je hebt volop rust, ruimte en natuur, maar ook de levendigheid van het gezellige Breda bij de hand. Binnen een kwartier fietsen ben je in hartje centrum. Uit eten, naar het theater of uitgebreid borrelen met vrienden? Je bent zo in de stad! Een ideale combinatie van landelijk wonen met de stad bij de hand.

Meer informatie


 

Baronie de streek Etten-Leur

projecten-home

DE ruime woningen aan de Baroniestraat in het gebied de streek in etten-leur kenmerken zich door kwaliteit op het gebied van architectuur en bieden een mooie combinatie van ruimte en groen.

De 10 prachtige vrijstaande woningen met garage aan de Baroniestraat 18 t/m 36 hebben een open uitstraling door de grote kavels waarop de woningen worden gebouwd.

Grote raampartijen, veel lichtinval, strakke lijnen in het metselwerk zijn typische jaren 30-kenmerken die de woningen hun karakteristieke en eigenzinnige uitstraling geven.

De woningen ademen luxe en comfort door het gebruik van mooie en duurzame materialen. Ze zijn uitstekend geisoleerd, bovendien flexibel in te delen.

Denk bijvoorbeeld aan, de garage uit te bouwen met een badkamer en slaapkamer grenzend aan de tuin. Dit maakt de woningen zeer aantrekkelijk voor mensen met het verlangen voor een bad- /slaapkamer op de begane grond.

Zodoende kunt u voor later u huis al aan laten passen, levensloop bestendig wonen is dus mogelijk!

Meer informatie


 

CPO Huisje Boompje Beestje

Wat is CPO? Particulieren verwerven in groepsverband een bouwkavel met woonbestemming. Hiervoor organiseren zij zich meestal in een vroeg stadium in een stichting of vereniging zonder winstoogmerk, deze vereniging of stichting wordt vervolgens opdrachtgever naar de bouwmanager, de architect en de aannemer van het project. Uiteindelijk worden de woningen bij CPO dus in groepsverband gerealiseerd?

In Prinsenbeek wordt op het voormalige Saval-terrein een wijk gerealiseerd met 38 starterswoningen. ?Jan van Sundert levert hier keukens, badkamers en tegels.

Meer informatie


 

De Bakkerij

debakkerij

Bouw is gestart!
Het nieuwbouwproject "De Bakkerij" aan de Molenstraat in Zundert wordt gebouwd op een hoek van drie straten. Elk appartement heeft zo zijn eigen unieke ligging aan een straatzijde. De ligging tussen het Oranje- en Poteindplein geeft een open en ruimtelijk gevoel. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Op loopafstand zijn diverse horeca, een slager, een warme bakker en de bushalte bereikbaar. Dit project op de locatie van onder andere de voormalige bakkerij van Jan Dictus bestaat naast 3 winkels op de begane grond uit 7 appartementen op de eerste verdieping en eveneens 7 appartementen op de tweede verdieping. De afgesloten entree ligt aan het Poteindplein. De appartementen zijn bereikbaar middels een lift en trappenhuis. De entree van de appartementen op de eerste verdieping ligt aan de gezamenlijke open daktuin. Op de tweede verdieping zal een galerij gerealiseerd worden. Alle appartementen worden uitgevoerd met balkons, eigen parkeerplaats en berging in de inpandige parkeergarage. De afgesloten parkeergarage is bereikbaar vanuit de Rutvenstraat. In de appartementen is veel variatie, van ruime startersappartementen (ca. 78 m²) met één slaapkamer tot appartementen met twee slaapkamers (oplopend tot ca. 111 m²). Alle appartementen zijn voorzien van eigen nutsvoorzieningen.

Meer informatie


 

Made Oost

Bent u opzoek naar een nieuwe woning maar u heeft de juiste nog niet de juiste gevonden? Dan hebben wij voor u wellicht het antwoord in Made.
Een prachtig nieuwbouw project Made-Oost, waar wonen en recreatie in een natuurlijke omgeveging onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit project is gelegen ten oosten van Made en gesitueerd in de oksel achter de Kalverstraat/Zandstraat. Het bouwplan Made-Oost omvat diverse woningtype’s in verschillende prijsklassen, geschakelde eengezinswoningen, appartementen, ruime twee onder één kap woningen , vrijstaande woningen en grote woonvilla’s.

Meer informatie