Loading

NATUURSTEEN TEGELS

Op zoek naar een natuurlijke, romantische en robuuste uitstraling van uw vloer? Natuursteen tegels geven wellicht het effect wat u zoekt. Tegels van natuursteen zijn niet voor niets al jarenlang razend populair. Denkt u dat natuurstenen tegels voor u onbereikbaar zijn vanwege de hoge prijs? Dat valt alleszins mee. Bekijk online de natuurstenen tegels: u zult zich verbazen over onze lage standaardprijzen!

Het voordeel van natuursteen

Een tegelvloer heeft vele voordelen. Zo blijft een tegelvloer gemiddeld wel 20 jaar goed, en wordt deze meestal vervangen omdat de tegels niet meer in de stijl van de woning passen (en dus niet vanwege slijtage). Dit maakt een tegelvloer dé vloer voor de lange termijn. Daarnaast zijn is een vloer van natuursteen tegels uitermate goed te combineren met vloerverwarming. Ten slotte is er nog het cosmetische voordeel van de natuursteen tegels: het geeft een chique uitstraling aan iedere ruimte.

Tegels met natuursteen look

Naast tegels van natuursteen hebben we ook keramische tegels met de look van natuursteen. Het voordeel van keramische tegels is dat deze minder makkelijk beschadigen. De tegels worden onder hoge druk geperst, dankzij dit proces kun je de tegel een design meegeven. Hierdoor is de tegel niet van echt natuursteen te onderscheiden. Ook zijn keramische tegels budgetvriendelijker dan natuursteen tegels. Informeer bij uw specialist over de mogelijkheden op gebied van keramische tegels.

Tegels voor in de keuken

Of u nu kiest voor natuurstenen tegels of tegels met een look van natuursteen, beide opties passen goed in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de achterwand van uw keuken. Dankzij de luxe uitstraling van natuursteen ziet de keuken er direct prachtig uit. Natuursteen is er in verschillende kleuren en de tegels zijn er in vele verschillende formaten. Zo zit er altijd iets tussen wat bij u past.

Tegels voor in de badkamer

Natuursteen (look) tegels passen ook goed in de badkamer. We zien dat deze look een gigantische comeback heeft gemaakt de afgelopen jaren. Het is de grote tegenhanger van de betonlook. Combineer het natuursteen met een keramische houtlook tegelvloer voor een mooi effect, of houdt juist alles in één design. Onze badkamerspecialisten kunnen u hier uiteraard mee helpen.

AANTREKKELIJKE KORTING

Behalve tegels van natuursteen, heeft Jan van Sundert nog veel meer mooie kwaliteitstegels. Welke kleur past bij u? Wilt u wel of geen design? Bekijk op uw gemak de vele mogelijkheden en kies de tegel die bij u past. Vergeet ook vooral de aanbiedingen niet te bekijken. Hier vindt u producten met een aantrekkelijke korting. Wij wensen u in ieder geval heel veel winkelplezier!

Meer weten over natuursteen tegels?

We helpen u graag verder. Bekijk hier al onze tegels, of neem contact met ons op.