Loading

Een rechte keuken is een veel voorkomende keukenopstelling. En dat is ook niet zo gek, een rechte keuken is namelijk erg praktisch en compact. Juist daarom past een rechte keuken in iedere situatie ongeacht wat voor een woning u heeft. Al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden betreffende een rechte keuken in uw situatie? Wellicht is uw rechte keuken ook uit te voeren met een kookeiland. Of past een hoekkeuken misschien wel beter in uw situatie. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Wij geven hierin gratis advies op maat in onze vestiging te Etten-Leur. Middels een handig 3D ontwerp programma kunt u direct meekijken. U geeft uw wensen, budget en maten door, vervolgens kunt u direct zien hoe uw rechte droomkeuken eruit gaat komen te zien. Ideaal toch? Maak nu hier een afspraak!

Filter

Rechte keuken, compleet en praktisch

Over het algemeen biedt een rechte keuken minder ruimte dan bijvoorbeeld een hoekkeuken. Wij vinden het ondanks dat wel erg belangrijk dat uw rechte keuken compleet is. Een vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak met een multi-water keukenkraan en een combi magnetron kunnen normaal gezien altijd ingebouwd worden in de keukenkasten. Op deze manier wordt de relatief kleine ruimte toch optimaal benut. Uiteraard afhankelijk van de beschikbare ruimte, is deze namelijk groter dan kan er ook besloten worden om de keukenapparatuur in een kastenwand te plaatsen. Een dergelijke keuken met kastenwand biedt daarmee erg veel extra opbergruimte en geeft tevens de mogelijkheid te spelen met de indeling. Onze ervaren adviseurs helpen u graag de ruimte zo goed mogelijk in te vullen.

Een moderne, landelijke of greeploze rechte keuken?

Voor welke stijl gaat u in uw rechte keuken? Een greeploze moderne keuken? Of misschien wel een landelijke houten keuken met nostalgische greep? In de ruim 5500m2 grote keuken showroom van Jan van Sundert vindt u tal van rechte keukens verkrijgbaar in iedere denkbare stijl. Of u nu de voorkeur geeft aan een landelijke sfeer of juist op zoek bent naar een moderne rechte keuken met strakke lijnen, in de keuken showroom van Jan van Sundert vindt u wat u zoekt. 

Rechte keukens van goedkoop tot uniek design

In onze keuken showroom van ruim 5500m2 vindt u diverse goedkope rechte keukens terug. Toch liever een uniek ontwerp? Uiteraard is dit mogelijk. Al onze keukens worden namelijk op maat gemaakt en daarnaast gemonteerd door onze eigen vakbekwamen monteurs. Afhankelijk van uw  wensen en budget ontwerpen onze deskundige adviseurs de perfecte droomkeuken voor u.

Daarnaast hebben we altijd verschillende rechte keuken opstellingen welke als showroommodel verkocht mogen worden. Een showroommodel rechte keuken gevonden maar net niet in uw maat? Geen probleem, wij kunnen in de meeste gevallen de keuken alsnog aanpassen zodat deze wel toepasbaar is in uw situatie.

Een complete rechte keuken kopen?

Hebben we u al kunnen overtuigen? Onze adviseurs helpen u graag verder. We stellen graag met u uw droomkeuken samen. Ter inspiratie hebben we meer dan 100 complete keukens, die allemaal compleet aan te passen zijn naar uw gewenste opstelling. Vraag hier meer informatie aan of maak direct een afspraak en laat gratis uw rechte keuken ontwerpen door één van onze vakkundige adviseurs.