Loading

Filter

Nieuwe keuken kopen bij Jan van Sundert

Ben je van plan om een nieuwe keuken te kopen? Er komt aardig wat bij kijken. Welke opstelling past bijvoorbeeld bij jouw ruimte? En welke stijl of kleur heeft de voorkeur? In onze showroom hebben we ruim 100 opstellingen in iedere stijl en geschikt voor iedere ruimte. Al onze keukens zijn compleet aan te passen naar eigen wensen en mogelijkheden. Zo is een hoekopstelling ook verkrijgbaar als een rechte keuken of als eiland. Liever andere apparatuur of een ander werkblad dan hier getoond? Geen probleem, we ontwerpen graag samen jouw droomkeuken.

Wat komt er kijken bij het kopen van een nieuwe keuken?

Heb je een nieuw huis gekocht, ga je verbouwen of is de huidige keuken aan vervanging toe? Bij het uitkiezen en het uiteindelijk kopen van een nieuwe keuken komt ontzettend veel kijken. Er zijn eindeloos veel kleuren en materialen mogelijk, maar ook moet er nagedacht worden over de stijl en de indeling. Daarnaast is het belangrijk om in te schatten wat je precies nodig hebt. Hoeveel opbergruimte heb je bijvoorbeeld nodig? En welke apparatuur moet er ingebouwd worden? Bij Jan van Sundert helpen we je graag om de juiste keuzes te maken.

De keukenshowroom in de regio en daarbuiten 

Jan van Sundert is de keukenshowroom in de regio zuid-west Nederland. We leveren iedere dag keukens in de regio Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom en Etten-Leur. Steeds vaker leveren we ook buiten onze vaste regio. Zo is onze vrachtwagen ook regelmatig te spotten in Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht. Vanwege de gunstige ligging leveren we ook vaak in België. 

Inspiratie opdoen?

In onze ruime showroom van meer dan 5500m2 kun je zoveel inspiratie opdoen als je wilt. Hier hebben we meer dan 100 complete keukenopstellingen staan, waardoor je alle mogelijkheden direct met elkaar kunt vergelijken.

Vervolgens kunnen we vrijwel iedere opstelling aanpassen naar jouw eigen specifieke wensen, smaak en budget. Ideaal, toch? Dit doen we met ons tekenprogramma waarmee we een gratis 3D-ontwerp kunnen maken. Aan de hand van dit ontwerp kijk je op het scherm mee hoe jouw droomkeuken er uit komt te zien. 

Naast onze showroom kun je ook online alvast ideeën opdoen. Kijk hiervoor op onze Pinterest pagina of volg ons op Facebook en Instagram. Hier vind je tips, tricks en nieuwtjes die je helpen om inspiratie op te doen. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een keuken?

Bedenk jezelf vooraf goed wat je belangrijk vindt aan jouw droomkeuken. Zorg dat je vooraf de juiste voorbereidingen treft. Maak foto's van de ruimte en zorg voor een bouwtekening of plattegrond. Vervolgens kun je na gaan denken over de juiste opstelling, kleur en stijl. 

Kies de stijl die bij je past

In onze showroom vind je alle populaire stijlen van het moment. Tussen deze stijlen zijn ook tal van combinaties mogelijk en deze mogelijkheden laten we graag zien. De meest voorkomende stijlen op het moment zijn modern, landelijk, hout, industrieel en luxe keukens. Om gemakkelijker keuzes te kunnen maken, kan het handig zijn om vooraf één of twee stijlen te kiezen. Weet je niet zeker welke stijl bij jouw wensen past? Bekijk alle opstellingen en kom er achter waar jij gelukkig van wordt. 

De beste opstelling voor jouw ruimte

Iedere denkbare opstelling is terug te vinden in onze showroom. Het kan zijn dat je een keuken heel mooi vindt, maar niet geschikt is voor jouw ruimte. Gelukkig zijn alle opstellingen aan te passen naar eigen wensen en mogelijkheden. In onze showroom zie je vooral rechte, hoek, u-vorm en eilandkeukens terug. Voor iedere ruimte is er een passende oplossing. Neem eens een kijkje en bedenk jezelf wat het beste bij jouw woonruimte past.

Iedere kleur zorgt voor een unieke sfeer

Daarnaast is de kleurkeuze erg belangrijk. Past de kleur namelijk bij de rest van het interieur en welk gevoel brengt een kleur over? Zoals te lezen is in de keukentrends van 2022 is de kleur zwart erg populair. Ook wit en grijs zijn vaak gekozen kleuren. Wil je graag een unieke sfeer wegzetten? Kies dan voor een opvallende kleur. In de meeste gevallen bepalen de kasten de hoofdkleur. 

 

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat de aankoop van een nieuwe keuken best spannend kan zijn. Je wilt er natuurlijk jarenlang van genieten en daarom moet je wel de juiste keuze maken! Bij Jan van Sundert helpen we je in de oriëntatie en geven we advies over alle mogelijkheden.

In ons assortiment hebben we complete keukens in alle soorten en maten en in tal van verschillende stijlen. Voor ieder budget kun je bij ons terecht. Dat maakt dat wij voor iedereen een nieuwe droomkeuken in ons assortiment hebben.

Keuken ontwerpen in 3D

Na het doorlopen van de verschillende stijlen, opstellingen en kleuren heb je waarschijnlijk al een beter beeld van hoe jouw nieuwe ruimte er uit komt te zien. Samen met onze adviseur is het dan zaak om dit te vertalen naar een concreet ontwerp waar je mee verder kunt. Voor het adviesgesprek is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Belangrijk is om de exacte afmetingen van de ruimte te weten. Wil je het spoelgedeelte bijvoorbeeld verleggen? Dan is het handig om een leidingenplan mee te nemen naar het gesprek.  

Tijdens het gesprek krijg je advies over welke lades je kunt kiezen, wat de mogelijkheden zijn voor een aanrechtblad en welke apparatuur bij je wensen en het budget passen. Dit doen we tijdens een rondje door de showroom.

Keuken inclusief montage?

Naast de aanschaf van een keuken, kunnen wij ook de montage voor je uit handen nemen. In de meeste gevallen wordt deze direct tijdens de aankoop vastgelegd. Onze keukens worden geplaatst door een team gemotiveerde en vakbekwame collega’s. Voor we komen leveren, sturen we iemand langs om de situatie te bespreken. Ook worden hier de kosten van de montage bepaald, om verrassingen naderhand te voorkomen. Moet de andere keuken nog gesloopt worden? Ook hier kunnen we in ontzorgen.