Loading

Keuken montage bij Jan van Sundert

Wij plaatsen keukens met onze eigen vakkundige monteurs

Bent u opzoek naar een complete keuken inclusief keuken montage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze showroom (de grootste showroom van de Benelux) staan meer dan 300 keukens en badkamers opgesteld. Daarnaast bieden we een compleet assortiment op gebied van vloertegels en wandtegels. Je bent dus bij ons in één keer klaar! Van eiland keuken tot moderne keuken of design keuken, we hebben het allemaal!

Keuken montage bij Jan van SundertHet is belangrijk dat uw nieuwe keuken vakkundig wordt gemonteerd. We nemen dit graag voor u uit handen en hebben daarom een team van vakkundige monteurs voor u klaarstaan. Deze professionals zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken geheel naar wens wordt opgeleverd. U kunt de montage dan ook met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op gebied van het plaatsen van keukens. Dagelijks gaan ze het land door om onze klanten te verblijden met een nieuwe keuken, ze gaan pas weg als alles naar wens is! U kunt bij aankoop van de keuken altijd bij onze adviseurs terecht indien u meer informatie wil over het plaatsen en monteren van de keuken door onze monteurs.

Wanneer uw oude keuken eerst nog gedemonteerd moet worden, is dit geen enkel probleem. Onze deskundige monteurs doen dit graag voor u en zorgen ervoor dat uw oude keuken ook wordt afgevoerd. Bent u aan het verbouwen, moeten de wanden nog gestuukt worden of zijn er leidingen die verplaatst moeten worden?
Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat uw droomkeuken waarheid wordt. Zij houden rekening met uw verbouwing en wensen.

Naast onze eigen monteurs werken we ook samen met een aantal gerenommeerde bedrijven voor de plaatsing van badkamers en het leggen van tegelvloeren en vloerverwarming. Uiteraard is het ook mogelijk uw aankoop geheel zelf te installeren.

Wilt u meer weten over keukenmontage? Laat het ons vooral weten

Neem contact op met één van onze medewerkers of kom langs in de showroom in Etten-Leur.