Loading


Keuken kopen Jan van Sundert

Op zoek naar uw droomkeuken? Bij Jan van Sundert helpen we u dé perfecte keuken te vinden. Wij denken graag met u mee en luisteren naar uw wensen. We zoeken oplossingen én bieden de totaaloplossing aan. Van ontwerp tot montage.

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u benieuwd naar onze keukens?Maak dan direct een afspraak

Bekijk onze keukens

moderne rechte keuken

Iedere keuken is aan te passen naar eigen smaak, budget of opstelling.

Rechte keuken

Rechte keuken

De rechte keuken biedt eindeloos veel mogelijkheden. Of u nu veel of weinig ruimte heeft, een rechte keuken past altijd! Deze kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een kastenwand of kookeiland. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om het complete plaatje te zien, daarom werken wij met een handig 3D ontwerp progamma. U kunt direct meekijken op een scherm en zien hoe uw perfecte rechte keuken werkelijkheid wordt. Kom eens langs in de grootste showroom van de Benelux! Wij hebben 5500m2 aan keukeninspiratie. En vergeet niet, iedere keuken is aan te passen naar eigen wens.

Bekijk alle rechte keukens

Kookeiland

Kookeiland

Eilandkeukens zijn helemaal van deze tijd. Luxe,multifunctioneel en gezellig. Een kookeiland is de perfecte manier om uw kook en leefruimte te combineren. Gezellig met barkrukken waardoor je heerlijk kunt borrelen, ontbijten of zelfs kunt werken in een sfeervolle omgeving.  Benieuwd of de ruimte in uw woning geschikt is voor een eiland keuken? Maak direct een afspraak en onze adviseurs denken met u mee.

Bekijk alle kookeilanden.

Hoekkeuken wit

Hoekkeuken

De meest voorkomende keukenopstelling is toch wel de hoekkeuken. De hoekkeuken is stijlvol maar ook erg praktisch. De keuken neemt weinig ruimte in beslag en past dus ook prima in kleinere ruimtes. Wanneer er meer ruimte is in de woning kunt u de hoekkeuken uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een hoekkeuken met eiland of met bar. Iedere keuken bij Jan van Sundert is aan te passen naar eigen smaak, stijl, kleur of opstelling. 

Bekijk de hoekkeukens.


keuken montage


Van 3D ontwerp tot montage

Bij Jan van Sundert bieden we niet alleen de verkoop van keukens aan, ook ontwerpen we uw droomkeuken én monteren we de keuken. Onze verkoopadviseurs hebben jarenlang ervaring en denken mee gedurende het hele traject. Middels een 3D tekenprogamma ziet u direct hoe uw keuken eruit komt te zien. Ook kunt u direct meekijken met de rekentool zodat u precies weet wat er binnen uw budget valt. Voor het installeren van uw nieuwe keuken hebben wij eigen monteurs in dienst.


Maak direct een afspraak of neem contact met ons op.