Loading
keyboard_backspaceTerug naar het blog

- Heerlijk sprankelend water;  
Alles uit 1 kraan! Het tappen van direct gekoeld sprankelend water uit uw kraan is een luxe die u uzelf wilt veroorloven. Naast het feit dat het erg lekker is, smaakt iedere slok water of limonade net een beetje specialer. Niet alleen duurzaam, maar ook praktisch en kostenbesparend.

 -Verfrissend koel water; 
Heeft u liever alleen koud water? Dit kan met de Perfect4 Chilled kraan van Franke. Altijd beschikking over vers gezuiverd koud water. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het maken van de lekkerste limonades. Leuk bijkomend feitje: 1 liter gekoeld en gezuiverd water is 5kees goedkoper dan flessen water, goed voor het milieu én het bespaard een hoop ruimte in de koelkast.

-Gezuiverd gezond water; 
Eigenlijk drinken we vaak te weinig water en dit willen we graag anders zien. Dankzij de zachte smaak van gezuiverd water kun je dit vergelijken met de smaak van bronwater. Belangrijke mineralen worden behouden en onzuiverheden worden verwijderd dus dit water is ook erg gezond.


- Direct kokend water;  
Hoe fijn is het om altijd direct te beschikken over kokend water? Het water uit deze kraan heeft een temperatuur van 100°C  en is dus direct bruikbaar. Dit bespaard een hoop tijd bij het bereiden van maaltijden en het zetten van koffie of thee. Ook is het erg praktisch voor het schoonmaken van bijvoorbeeld aangekoekte vaat of het steriliseren van babyflessen en spenen. Ook wordt er niet meer water gebruikt dan nodig is.

 -Wonderful black; 
Deze stijlvolle mat zwarte kraan brengt comfort én gemak in de keuken. U heeft hierbij de keuze uit direct gekoeld, gefilterd en kokend water uit dit stoere model.  Ook is deze mat zwarte kraan te combineren met de zwarte Frank Tectonite of Fraganite spoelbak .Zo maak je de Wonderful Black look helemaal af.