Loading

Welkom bij Jan van Sundert, de badkamerspecialist in Etten-Leur. In onze showroom kun je terecht voor 5500 m2 aan keuken- en badkamerinspiratie. In de showroom staan tientallen badkamers opgesteld. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, verschillende A-merken en een persoonlijk ontwerp passend bij uw wensen en budget. Als badkamer specialist staan we in Etten-Leur voor u klaar. U kunt ook alvast wat badkamerinspiratie opdoen op onze website.

Hoge kwaliteit badkamers

U kunt bij ons terecht voor advies van A tot Z. U mag van ons als Badkamerspecialist verwachten dat we alleen werken met kwaliteitsproducten. Een badkamer gaat gemiddeld 15 tot 20 jaar mee, het is daarom belangrijk dat we u goed kunnen adviseren. We houden graag rekening met uw wensen en uw budget. Alle badkamers die u ziet in onze showroom of op de website kunnen worden aangepast in opstelling. Ook de meubels en tegels kunt u kiezen naar uw eigen smaak. Bekijk hier alvast onze badkamers.

Badkamer meubels

Je kunt bij ons terecht voor vele verschillende badkamermeubels. Van wit hoogglans tot zwart industrieel en hout. Voor ieder wat wils! In de vele opstellingen in onze showroom kun je heel veel verschillende badkamermeubels terugzien. Heb je voorkeur voor iets specifieks? Geef dit dan aan bij een van onze badkamerspecialisten, zij houden hier rekening mee in een offerte of ontwerp. Heb je ergens een mooi meubel gezien? Neem even een foto voor ons mee, grote kans dat we het zelfde meubel kunnen leveren.

Badkamertegels

Een badkamer is natuurlijk niet compleet zonder badkamertegels. Bekijk hier al onze badkamertegels. Van kleur tot zwart-wit, van tegels met een structuur of juist glad.. in onze showroom liggen honderden tegels opgesteld. Je kunt de tegels bezichtigen in de verschillende badkamers die opgesteld staan in onze showroom. Je krijgt zo een goed beeld van de mogelijkheden en combinaties. 

Douches

Een belangrijk onderdeel van de badkamer is een goede douche. Het is misschien niet het meest spannende deel van de badkamer, maar zeker niet onbelangrijk. Er is ook op douche gebied veel mogelijk. Je kunt kiezen voor een inloopdouche, schuifwanden, een douche met deuren, een douche met nissen, wel of juist geen douchebak.. allemaal dingen om over na te denken. Badkamerspecialist Jan van Sundert helpt je graag deze keuzes te maken. 

Baden

Stap één is bepalen of je een bad wil plaatsen in de badkamer. Vervolgens moet je bekijken of je een vrijstaand bad kunt plaatsen of liever een ingebouwd bad. Wil je een bad met jets en bubbels, of liever niet? Wederom kan onze badkamerspecialist je helpen deze keuzes te maken. 

Spiegels

Badkamerspiegels zijn er in vele vormen en formaten. Denk bijvoorbeeld aan rond, rechthoekig of bijvoorbeeld hexagon. Wil je één grote spiegel plaatsen, of bijvoorbeeld twee losse? En wil je dat de spiegel op een kastje zit voor extra opbergruimte of niet? Dit alles hangt af van je wensen in de badkamer. Je kunt tegenwoordig kiezen voor spiegels met verwarming ingebouwd. Hierdoor heb je nooit meer last van een beslagen spiegel. Daarnaast zijn er vele spiegels met ingebouwde verlichting. 

Toiletten

In de meeste badkamers en toiletruimtes worden toiletten ingebouwd. Het reservoir van het toilet bevindt zich in de wand, hierdoor zie je minder van de toiletten. Toiletpotten zijn er in vele kleuren. Zo past de toiletpot altijd bij de rest van de badkamer. Vraag onze adviseurs naar de vele mogelijkheden in uw badkamer. Bekijk hier onze toiletopstellingen

Wasbakken en -kommen

Opstaande waskommen zijn terug van weggeweest. Je hebt ze in verschillende materialen en vormen. Denk er wel aan dat het lastiger schoonmaken is als bij een ingebouwde wasbak. Je kunt kiezen voor losse wasbakken of bijvoorbeeld één grote wasbak over de hele breedte van het badkamermeubel. 

Sanitair

Bij badkamerspecialist Jan van Sundert is er een groot assortiment aan sanitair. Sanitair is er in veel verschillende vormen, maten en met verschillende coatings. We zien vooral een opkomst in zwart sanitair. Denk er wel aan dat zwart sanitair meer onderhoud nodig heeft. Naast zwart bestaat er bijvoorbeeld ook koper, rosé goud, goud, brons, grijs en we kunnen zelfs felle kleuren leveren.

Radiatoren

Een badkamer zonder radiator wordt een frisse bedoeling. Design radiatoren zijn daarom van enorme toegevoegde waarde. Het is belangrijk een radiator te kiezen die qua capaciteit groot genoeg is voor de ruimte. Een groot aantal radiatoren kan ook gebruikt worden als handdoekrek. Je handdoeken drogen zo lekker snel. Ook radiatoren zijn er in vele verschillende kleuren en maten. Vraag je adviseur naar de opties in uw badkamer. 

Vloerverwarming

Wat is er nu lekkerder dan warme voetjes in de badkamer? Vloerverwarming wordt vaak in de badkamer gelegd. Vooral in de winter is het heerlijk dat de tegels niet zo koud zijn. Al onze vloertegels zijn geschikt voor op vloerverwarming. Deze optie meenemen in het aankoopproces van een nieuwe badkamer is dus zeker een aanrader.

Een specialistisch badkamerontwerp

Ben je eraan uit wat je mooi vindt? Neem dan de maten van de ruimte mee, onze adviseurs maken een badkamerontwerp op maat. Een van onze badkamerspecialisten denkt mee in uw keuze voor bijvoorbeeld de wandtegels, vloertegels, het badkamermeubel, de douche en eventueel een bad.

Een badkamer kopen

Een badkamer aanschaffen is een heel proces. Vaak bekijk je in eerste instantie wat je mooi vindt. Daarnaast moet je bepalen welke elementen je idealiter in je badkamer wil hebben. Denk bijvoorbeeld aan wel of geen bad en toilet in de badkamer. Laat je vooral niet afremmen omdat je denkt dat je maar beperkt de ruimte hebt, je weet maar nooit. Onze badkamerspecialisten zijn door de jaren heen heel creatief geworden en er past vaak meer in de badkamer dan je denkt en ontwerpen uw badkamer in 3D. We raden je vervolgens aan een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Zij denken mee met uw wensen, smaak en budget om uw droombadkamer te verwezenlijken. Vervolgens kunt u op uw gemak nadenken over de verschillende opties en mogelijkheden. Tot het moment van aankoop is alles nog mogelijk en zit u nergens aan vast. Besluit u te kopen? Dan kunnen we uw order nog wel wijzigen, annuleren is niet meer mogelijk. Met vragen kunt u uiteraard terecht bij onze badkamerspecialisten, of voor bijvoorbeeld deskundig advies.

Meer info over de badkamerspecialist

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw droombadkamer? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak met een van onze badkamerspecialisten.

Badkamer Jan van Sundert met sauna Badkamer VTwonen