Loading

WIJ ONTWERPEN UW DROOMBADKAMER IN 3D!


Een goed ontwerp is de basis

Bij het verbouwen of renoveren van een badkamer komt nogal wat kijken. Zo moet u nadenken over de kleuren die u wilt gebruiken, welke sfeer het moet uitstralen, wat voor sanitair u wilt gaan toepassen en natuurlijk wilt u ook dat het allemaal gaat passen. Het realiseren van uw nieuwe badkamer begint bij ons altijd met een goed uitgedacht badkamer ontwerp. Zonder een gedegen ontwerp is het haast onmogelijk om uw complete badkamer op een goede manier samen te stellen.

U kunt natuurlijk zelf online gaan stoeien met het ontwerp van uw badkamer en urenlang het internet afspeuren om erachter te komen waar u allemaal rekening mee moet houden en wat er allemaal te verkrijgen is. En ondanks dat u wellicht al precies weet hoe uw complete badkamer eruit moet komen te zien loont het altijd om één van onze adviseurs uw badkamer ontwerp te laten beoordelen.

Al onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij weten precies wat nodig is voor een praktische indeling en kunnen bepalen of het ook technisch uitvoerbaar is. Ook qua kosten scheelt het nogal eens hoe het ontwerp in elkaar gezet wordt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en scheelt het u ook nog eens ontzettend veel tijd.

Maak direct een afspraak om uw badkamer gratis in 3D te laten ontwerpen.

Afspraak maken

badkamer ontwerpen

Uw nieuwe badkamer in 3D

Met behulp van een 3D badkamer ontwerp programma kunnen onze adviseurs in een aantal stappen uw wensen en badkamer ideeën vertalen naar een visueel 3D ontwerp welke als basis dient voor de rest van het traject. Eerst worden zoveel mogelijk maten ingevoerd, ramen en deuren worden geplaatst en de huidige indeling wordt geanalyseerd. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de nieuwe indeling straks ook technisch uitvoerbaar is.

 

Vervolgens moet er bepaald worden welk sanitair erin komt. Is er plaats voor zowel een bad als een douche? Past er een toilet bij? Is er ruimte voor een dubbel badkamermeubel? In deze fase bepalen we of het gaat passen of niet. En of de ruimte nu groot of klein is, vaak zijn er meerdere ontwerpen mogelijk. Samen met de adviseur worden de verschillende mogelijkheden vergeleken om uiteindelijk de beste optie te kiezen.

 

Wanneer u tevreden bent over het ontwerp van uw nieuwe badkamer, kan er gestart worden met het toepassen van kleuren en kunnen we de sfeer van de badkamer gaan vertalen naar het 3D ontwerp. Wilt u overal tegels plaatsen of toch een gedeelte stucwerk? Donkere of lichte tegels of toch liever een combinatie van licht en donker? In één oogopslag kunt u op het 2de scherm, welke in het bureau van de adviseur zit verwerkt, goed zien hoe uw nieuwe droombadkamer eruit gaat komen te zien. Thuis kunt u alles nog eens rustig bekijken. We geven de tekeningen op papier mee en daarnaast sturen we ze ook digitaal toe zodat u de tekening ook thuis in 3D kunt bekijken!

 Van ontwerp naar realisatie

Aan de hand van het badkamer ontwerp kan de adviseur een indicatie geven van de montagekosten. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het totaalbedrag voor hun rekening. Het is erg belangrijk om dit helder te krijgen. Voordat de adviseur met u de showroom in duikt wordt er eerst een inschatting gemaakt van de totale kosten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Dan is het eindelijk tijd om samen met u de definitieve invulling van de materialen voor uw nieuwe badkamer te gaan samenstellen. Welk badkamer meubel gaan we toepassen? Komen er zwarte kranen of toch gewoon standaard chroomkleurige kranen in de badkamer? Kiest u voor grote of kleine tegels? En welke kleur gaat het uiteindelijk worden? In onze ruim 5500m2 grote showroom met ruim 100 complete badkamer opstellingen en duizenden tegelcombinaties zit er altijd wel iets voor u tussen. U slaagt dus altijd bij Jan van Sundert!

Lees ook: Waaruit bestaat een complete badkamer?

badkamer ontwerpen

badkamer ontwerpen


Inspiratie opdoen?

Kom naar de mooiste en grootste badkamer, keuken en tegel showroom van de Benelux en laat u verassen door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier al onze complete badkamer opstellingen. Volg ons daarnaast op Facebook, Instagram en Pinterest voor meer badkamer en tegel inspiratie. Tot snel in de mooiste en grootste showroom van de Benelux!